Prije upotrebe očistite lice, uklonite svu šminku i izvadite leće ukoliko ih nosite. Xlash se nanosi jednostavno na trepavice svaku večer prije spavanja.Pomoću priloženog kista premažite jednakomjerno korijen (izrasline) gornjih trepavica cijelom dužinom kapka. Isto ponovite i po drugoj gornjoj trepavici.

Nanošenje Xlasha brzo će postati dio Vašeg večernjeg rituala prije spavanja.


Nakon prestanka redovitog korištenja Xlash trepavice će se polagano (kroz 1-2 mjeseca) vratiti u početno stanje. Kako biste zadržali postignut rezultat, preporučujemo Vam nastavak korištenja Xlash-a, ali samo jedanput ili dvaput tjedno. Xlash je dostupan u ambalaži po 3,0 ml, što je dostatno za 90 nanošenja (90 dana).

Xlash naputci:

 • neka nanošenje Xlash postane dio vašeg večernjeg rituala prije spavanja
 • imajte samodisciplinu i strpljenje, jer rezultati se ne neće pokazati kroz noć
 • pripremite i očistite Vaše lice prije nanošenja
 • pažljivo se pridržavajte uputa za nanošenje. Nanosite samo na gornje trepavice
 • veći broj nanošenja dnevno neće utjecati na brži rast trepavica
 • ne koristite druge četkice, osim onih koje su priložene

xlash
Serum Xlash Vaše trepavice produžuje, potamni, čini gušćima i jača. Vaše trepavice će postati vlažnije i izdašnijeopskrbljene hranjivim tvarima. Nanošenje seruma uzet će Vam samo nekoliko sekundi dnevno, jer je primjena vrlo jednostavna. Poslije dva tjedna redovite primjene možete očekivati vidljive rezultate, koji će se uz daljnju redovituupotrebu još samo povećavati.

3,0 ml seruma dovoljno je za najmanje 90 nanošenja, dakle za 3-4 mjesečnu upotrebu.

Mišljenja

 • "Bok Xlash! Sve pet, sve super. Hm, ipak ne želim ispasti da sam još jedna od onih koji Vas samo hvale. Da li dobijete i neka negativna mišljenja ili iskustva? To sam se prvo pitala kada sam čitala ova samo pozitivna mišljenja koja imate objavljena na svojim stranicama. Mislim, pa da imam i ja online site na kojem prodajem neki proizvod sigurno bih samo stavljala pozitivna mišljenja drugih. Ali, ova mišljenja mogu biti i izmišljena, zar ne? Uglavnom, poslala sam Vam ovaj mail isključivo da provjerim da li ćete ga stvarno objaviti i da začepim usta svima kao što sam i ja bila prvi put kada sam čitala ova gore mišljenja. Ono, nisam vjerovala da su istinita. Bez obzira na mišljenja kupila sam Xlash jer me interesiralo, a i stranica Vam je stvarno super i opširna. Sada koristim Xlash već cca. 2 mjeseca i mogu reči da sam totalno oduševljena, ali stvarno cure. Ovaj proizvod je tako dobar da nećete vjerovati, bez pretjerivanja. Oduševiti ćete se jednostavno u trenu. Na mojim trepavicama se vidi ogromna razlika od prije i baš sam si lijepa ovakva. Hvala Xlash. Please, objavite ovo moje mišljenje na websiteu.”

  ANA, 21 godina
 • "Xlash je mrak, baš mi se sviđaju moje nove trepavice, nikada ga neću prestati koristiti! Lol"

  NIKOLINA, 19 godina
 • "Pozdrav. Xlash upotrebljavam već skoro godinu dana. Prije sam imala stvarno rijetke i kratke trepavice. Djelovanje sam primjetila prvi put nakon cca. 30 dana redovne upotrebe. Trepavice su mi postale gušće i malo se podebljale. Nakon 3 mjeseca sam stvarno primjetila razliku i sada je osječaj stvarno prekrasan kada se pogledam u ogledalu. Nekako se osječam lijepše, a i muž to primjećuje."

  JASEMINA, 46 godina
 • "Xlash sam prvo ja počela koristiti, a sada ga koriste sve moje frendice i dva moja frenda. Nice proizvod iz Švedske. Sviđa mi se što su svi sastojci prirodni i sviđa mi se da je iz Švedske. "

  NIKA, 25 godina
 • "Prije nego sam počela koristiti Xlash pred ljude nisam mogla izači nenašminkana, a posebno ne bez maskare. Od kada redovito koristim Xlash to se promjenilo. Moje trepavice uz pomoć Xlasha sada su vrlo guste i duge, a ja sam nakako ponosna na njih. Želim samo reči drugim curama da Xlash uopće nije neki problem koristiti, čak štoviše, vrlo je jednostavno i ne traži puno vremena i sada ga već automatski bez razmišljanja nanosim prije spavanja. Lijep pozdrav."

  LANA, 28 godina
 • "Iskreno, taj put kada sam prvi put kupila Xlash nisam uopće tražila Xlash već sam prije toga čula za Latisse i htjela sam ga naručiti. Naišla sam na Vašu stranicu koja me odmah okupirala. Kupili ste me odmah čim sam vidjela da je proizvod od švedske firme Almea. Muž i ja smo radili nekoliko godina u Švedskoj i imali smo i prije prilike koristiti prirodne proizvode od Almeje tako da nisam puno razmišljala jer ako moram birati između prirodnog proizvoda i kemije, a oboje imaju isti učinak onda uvijek biram prirodno. Baš mi je drago da sada Almeine proizvode mogu kupiti u Hrvatskoj."

  SAMIRA, 39 godina
 • "Xlash sam dobila od prijateljica za rođendan. Trepavice su mi izrazito bitne i volim kad mi pojačavaju dojam očiju. Xlash je stvarno super i preporučujem ga svim ženama da ga koriste kako bi naglasile ljepotu svojih trepavica i kako bi dobile na volumenu i duljini trepavica. Xlash je odličan proizvod."

  JASMINA, 35 godina
 • "Pišem Vam jer smo ja i moja najbolja frendica napravile eksperiment sa Xlashom i Neulashom te Vam želim reći da sam ja pobjedila sa Xlashom. Ona je kupila Neulash, a ja sam kupila Vaš Xlash i počele smo ih koristiti isti dan i ful se vidi razlika. Mislim nije neka ogromna razlika jer je i Neulash djelotvoran ali kod mene se vidjela prije razlika i nekako su mi bile trepavice bujnije i tamnije. Evo samo to. Hvala."

  MARIJA, 21 godina