1. Uvod

Niže navedeni uvjeti poslovanja online trgovine www.xlash-hrvatska.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP), s preporukama vijeća i u skladu s kodekom e-poslovanja. Online trgovina www.xlash-hrvatska.com je informacijski sustav s ciljem prestavljanja i prodaje proizvoda za korisnika. Korisnik je osoba koja koristi naš sustav, odnosno kupac u online trgovini, nadalje u tekstu kupac. Opći uvjeti online trgovine www.xlash-hrvatska.com pojašnjavaju prava kupca i poslovnih odnosa između prodavatelja i kupca.

2. Narudžba

Kratak opis načina kupovine u internet trgovini xlash-hrvatska.com možete pronaći na slijedećem linku. Postupak narudžben Kupac može vrlo jednostavno na stranicama internet trgovine www.xlash-hrvatska.com birati između različitih proizvoda za ljepotu. Ukoliko kupac nađe proizvod koji mu se dopada i želi ga kupiti, tada mora pritisnuti ikonu naruči. Na taj način dodao je proizvod u "online košaricu". Tada mu se otvara novi prozor koji ga upozorava da je proizvod dodan u košaricu te mu dopušta mogućnost povratka u online trgovinu (ikona natrag u trgovinu) gdje bira dalje između drugih proizvoda ili se pritiskom na ikonu nastavi s kupnjom, kupac kreće dalje u postupku zaključivanja kupnje. Online trgovina uređena je na način da kupac uvijek ima pristup košarici te može provjeriti u svakom trenutku svoj asortiman odabranih proizvoda. Kada kupac odabere ikonu u košarici, tada se otvara stranica sa pregledom kupljenih artikala.

Po potvrdi narudžbe kupac u roku od 24 sata od narudžbe prima od prodavatelja potvrdu narudžbe /pošiljanja na njegov e-mai. Kupac može raskinuti potvrđenu narudžbu u roku od dva sata nakon kupnje. Raskid potvrđene narudžbe kupac dostavlja na e-mail info@xlash-hrvatska.com. U slučaju da kupac u dogovorenom roku ne opozove narudžbu tada se smatra da je ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja (E-potencial d.o.o.) sklopljen a narudžba potvrđena. Prodavatelj zatim u dogovorenom roku robu pakira te ju otprema u poslovnicu Hrvatske pošte. Ugovor o kupnji (narudžba) je pohranjena u elektronskom obliku na serveru prodavatelja i kupcu je dosupna na uvid zamolbom na email prodavatelja info@xlash-hrvatska.com. Kupac može jednostvno provjeriti točnost informacija ili dobiti informacije oko dostave na email prodavatelja info@xlash-hrvatska.com. Kupcu su prilikom kupovine dostupna tehnološka sredstva koja omogućuju nakon uočavanja i prepravljanje pogrešaka prije nego kupac potvrdi da je sa narudžbom sve u redu te potvrdi narudžbu. Pregled košarice je dostupan u svakom trenutku i omogućeno je lako kretanje po svim djelovima internet trgovine Xlash Hrvatska. Prije krajnje potvrde narudžbe kupcu je omogućen i cjelovit pregled narudžbe te mu se ostavlja još jedna mogućnost pomaka unatrag u narudžbi kako bi odstranio neželjene proizvode ili količinu.

3. Rok dostave, dostava

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku zapakirati i poslati naručeni proizvod. Ukoliko je narudžba izvršena od strane kupca putem web formulara, ili putem elektronske pošte radnim danom do 11 sati, prodavatelj pošiljku šalje isti dan. Ukoliko je narudžba izvršena nakon 11 sati, pošiljku prodavatelj šalje prvi sljedeći radni dan. Partner za dostavljanje pošiljki je GLS. Službeni rok dostave GLS je 3 radna dana. Ukoliko kupac ne primi pošiljku u roku od 4 radna dana od primitka potvrde narudžbe/pošiljanja, molimo da nas obavijestite na naš e-mail.

4. Troškovi poštarine

Poštarina je besplatna u slučaju plaćanja internet bankarstvom, općom uplatnicom ili kreditnim karticama. U slučaju plaćanja pouzećem za iznos narudžbe iznad 400,00 kn kupac je oslobođen troškova poštarine. Za narudžbe koje su manje od 400,00 kn, a plaćaju se pozećem troškove poštarine plaća kupac. U tom slučaju troškovi poštarine iznose 30,00 kn.

5. Plaćanje

Prodavatelj omogućuje tri naćina plaćanja:Prilikom plaćanja po pouzeću prodavatelj pošiljku šalje preporučeno s otkupninom. Plaćanje otkupnine i troškova pošiljanja plaća kupac prilikom preuzimanja pošiljke u poštanskom uredu od strane poštanskog službenika ili u svom domu od strane poštara. Plaćanje je moguće i prema predračunu direktno na žiro račun prodavatelja. Pošiljka se šalje nakon primitka pune uplate naznačene u predračunu na prodavatelj žiro račun. Treći način plaćanja je plačanje kreditnim karticama preko Paypala. Paypal je najsigurniji način plačanja za VISA i Mastercard kreditne kartice te omogućava 100%-tnu sigurnost za kupca.

6. Otkaz narudžbe

Kupac može raskinuti potvrđenu narudžbu u roku od dva sata nakon kupnje. Raskid potvrđene narudžbe kupac dostavlja na e-mail info@xlash-hrvatska.com. U slučaju da kupac u dogovorenom roku ne opozove narudžbu tada se smatra da je ugovor o kupnji proizvoda između kupca i prodavatelja (E-potencial d.o.o.) sklopljen a narudžba potvrđena.

7. Odricanje od odgovornosti

Prodavatelj zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredba u bilo koje vrijeme i u svakom slučaju, bez obzira na razloge i bez prethodne najave. Prodavatelj ulaže napore kako bi se osigurala ažurnost i točnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, rok isporuke ili cjena mogu se promjeniti prije nego prodavatelj ažurira podatke na internet stranicama. U tom slučaju, prodavatelj će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da odustane od kupnje ili da zamjeni naručeni proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj mišljenja o proizvodima kojeg su napisali korisnici. Prodavatelj nije odgovoran za informacije koje su mišljenje korisnika i oslobođen je bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka u mišljenjima i dojmovima korisnika.

8.Cijena

Cijene proizvoda su u kunama i uključuju PDV. Cijene su podložne izmjenama bez prethodne najave.


9. Pravila o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje zaštititi sve osobne korisničke podatake u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe narudžbi (slanje informativnog materijala, ponudi, te računa), te ostalu potrebnu komunikaciju. Osobni podaci niti u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Prodavatelj koristi najnovija tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu, prijenos i pohranu osobnih podataka i podataka o plaćanju. Prodavatelj u tu namjenu koristi 128-bitni SSL certifikat.

10. Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeći Zakon o zaštiti potrošača, a obvezan je uspostaviti učinkovit sustav rješavanja pritužbi. Ukoliko kupac ima pritužbe moli se da se obrati telefonom, putem e-maila ili pismeno na adresu. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak pritužbe i nastaviti dalje komunikaciju sa kupcem u dobroj namjeri rješavanja pritužbe ili spora. U dobroj namjeri prodavatelj će nastojati riješiti sve nesuglasice, pritužbe ili sporove mirnim putem, sporazumno.

Internet portal www.xlash-hrvatska.com Vam želi da uživate u kupnji i upotrebi naših proizvoda.


Medliux d.o.o.
Mladinska 63
1000 Ljubljana
Slovenija (EU)Serum Xlash Vaše trepavice produžuje, potamni, čini gušćima i jača. Vaše trepavice će postati vlažnije i izdašnijeopskrbljene hranjivim tvarima. Nanošenje seruma uzet će Vam samo nekoliko sekundi dnevno, jer je primjena vrlo jednostavna. Poslije dva tjedna redovite primjene možete očekivati vidljive rezultate, koji će se uz daljnju redovituupotrebu još samo povećavati.

3,0 ml seruma dovoljno je za najmanje 90 nanošenja, dakle za 3-4 mjesečnu upotrebu.

Mišljenja

 • "Bok Xlash! Sve pet, sve super. Hm, ipak ne želim ispasti da sam još jedna od onih koji Vas samo hvale. Da li dobijete i neka negativna mišljenja ili iskustva? To sam se prvo pitala kada sam čitala ova samo pozitivna mišljenja koja imate objavljena na svojim stranicama. Mislim, pa da imam i ja online site na kojem prodajem neki proizvod sigurno bih samo stavljala pozitivna mišljenja drugih. Ali, ova mišljenja mogu biti i izmišljena, zar ne? Uglavnom, poslala sam Vam ovaj mail isključivo da provjerim da li ćete ga stvarno objaviti i da začepim usta svima kao što sam i ja bila prvi put kada sam čitala ova gore mišljenja. Ono, nisam vjerovala da su istinita. Bez obzira na mišljenja kupila sam Xlash jer me interesiralo, a i stranica Vam je stvarno super i opširna. Sada koristim Xlash već cca. 2 mjeseca i mogu reči da sam totalno oduševljena, ali stvarno cure. Ovaj proizvod je tako dobar da nećete vjerovati, bez pretjerivanja. Oduševiti ćete se jednostavno u trenu. Na mojim trepavicama se vidi ogromna razlika od prije i baš sam si lijepa ovakva. Hvala Xlash. Please, objavite ovo moje mišljenje na websiteu.”

  ANA, 21 godina
 • "Xlash je mrak, baš mi se sviđaju moje nove trepavice, nikada ga neću prestati koristiti! Lol"

  NIKOLINA, 19 godina
 • "Pozdrav. Xlash upotrebljavam već skoro godinu dana. Prije sam imala stvarno rijetke i kratke trepavice. Djelovanje sam primjetila prvi put nakon cca. 30 dana redovne upotrebe. Trepavice su mi postale gušće i malo se podebljale. Nakon 3 mjeseca sam stvarno primjetila razliku i sada je osječaj stvarno prekrasan kada se pogledam u ogledalu. Nekako se osječam lijepše, a i muž to primjećuje."

  JASEMINA, 46 godina
 • "Xlash sam prvo ja počela koristiti, a sada ga koriste sve moje frendice i dva moja frenda. Nice proizvod iz Švedske. Sviđa mi se što su svi sastojci prirodni i sviđa mi se da je iz Švedske. "

  NIKA, 25 godina
 • "Prije nego sam počela koristiti Xlash pred ljude nisam mogla izači nenašminkana, a posebno ne bez maskare. Od kada redovito koristim Xlash to se promjenilo. Moje trepavice uz pomoć Xlasha sada su vrlo guste i duge, a ja sam nakako ponosna na njih. Želim samo reči drugim curama da Xlash uopće nije neki problem koristiti, čak štoviše, vrlo je jednostavno i ne traži puno vremena i sada ga već automatski bez razmišljanja nanosim prije spavanja. Lijep pozdrav."

  LANA, 28 godina
 • "Iskreno, taj put kada sam prvi put kupila Xlash nisam uopće tražila Xlash već sam prije toga čula za Latisse i htjela sam ga naručiti. Naišla sam na Vašu stranicu koja me odmah okupirala. Kupili ste me odmah čim sam vidjela da je proizvod od švedske firme Almea. Muž i ja smo radili nekoliko godina u Švedskoj i imali smo i prije prilike koristiti prirodne proizvode od Almeje tako da nisam puno razmišljala jer ako moram birati između prirodnog proizvoda i kemije, a oboje imaju isti učinak onda uvijek biram prirodno. Baš mi je drago da sada Almeine proizvode mogu kupiti u Hrvatskoj."

  SAMIRA, 39 godina
 • "Xlash sam dobila od prijateljica za rođendan. Trepavice su mi izrazito bitne i volim kad mi pojačavaju dojam očiju. Xlash je stvarno super i preporučujem ga svim ženama da ga koriste kako bi naglasile ljepotu svojih trepavica i kako bi dobile na volumenu i duljini trepavica. Xlash je odličan proizvod."

  JASMINA, 35 godina
 • "Pišem Vam jer smo ja i moja najbolja frendica napravile eksperiment sa Xlashom i Neulashom te Vam želim reći da sam ja pobjedila sa Xlashom. Ona je kupila Neulash, a ja sam kupila Vaš Xlash i počele smo ih koristiti isti dan i ful se vidi razlika. Mislim nije neka ogromna razlika jer je i Neulash djelotvoran ali kod mene se vidjela prije razlika i nekako su mi bile trepavice bujnije i tamnije. Evo samo to. Hvala."

  MARIJA, 21 godina