Da li Xlash stvarno djeluje?


Da. Xlash stvarno djeluje. Xlash je prvotno bio namijenjen ljudima s problemom pomanjkanja trepavica (hypotrichosis) te se zbog izvanrednih učinaka kasnije počeo upotrebljavati i u industriji ljepote. Xlash aktivno djeluje na dva načina: prvo na rast i debljinu postojećih trepavica, drugo na povećanje broja trepavica u fazi rasta. Broj vaših trepavica će se nevjerojatno povećati. Vaše trepavice postati će bujnije. U isto vrijeme, vaše će trepavice ojačati i potamniti. Prvi učinci rasta trepavica s Almea Xlash biti će vidljivi nakon 3-4 tjedna redovite upotrebe. Vaše trepavice u potpunosti će zaživjeti nakon oko tri mjeseca korištenja. U usporedbi sa sintetičkim proizvodima kao što je Latisse, u cijelosti prirodni sastojci Almea Xlasha omogućuju prirodni i tijelu ugodan rast trepavica s minimalnim nuspojavama.


Kako se koristi Xlash?


Upotreba Xlash je brza i jednostavna. Prije upotrebe očistite lice, uklonite svu šminku i izvadite leće ukoliko ih nosite. Xlash se nanosi jednostavno na trepavice svaku večer prije spavanja. Pomoću priloženog kista premažite jednakomjerno korijen (izrasline) gornjih trepavica po cijeloj dužini kapaka. Isto ponovite i po drugoj gornjoj trepavici. Nanošenje Xlasha brzo će postati dio vašeg večernjeg rituala pred spavanje. Ubrzo ćete primjetiti prve učinke i biti ćete oduševljeni.


Je li Xlash siguran?


Proizvod Xlash dermatološki je testiran i uz propisanu je upotrebu potpuno siguran za upotrebu. Proizvod Xlash je registriran za prodaju na tržištu Europske unije. Nuspojave su rijetke i blage. Kod upotrebe može se pojaviti lagano crvenilo ili svrbež, što je posve normalno i obično nestane za manje od jednog sata.


Mogu li Xlash koristiti tijekom trudnoće i dojenja?


Na tržištu seruma za produženje trepavica još nije provedena niti jedna studija na trudnicama ili na dojiljama, zato na raspolaganju nema nikakvih znanstveno potkrijepljenih istraživanja o riziku upotrebe Xlash seruma za trudnice i dojilje. Imali smo velik broj korisnica koje su tijekom trudnoće koristile Xlash serum bez bilo kakvih poteškoća, jer je djelovanje Xlash seruma ograničeno isključivo na trepavice i oči. Savjetujemo Vam da se glede uporabe Xlash seruma u slučaju trudnoće, ili ako dojite, posavjetujete s liječnikom.


Što napraviti u slučaju kada zaboravim nanijeti Xlash?


Ako ste jednu večer zaboravili nanijeti Xlash serum, nanesite ga sljedeću večer i pokušajte se vratiti u vašu svakodnevnu rutinu. Samo redovita primjena Xlash seruma (svaku večer), pomoći će Vam da dođete do bržih i boljih rezultata.


Mogu li Xlash serum koristiti dva puta dnevno da bih postigla bolje rezultate?


Nanošenje seruma Xlashdva puta dnevno nije potrebno te neće pospješiti i poboljšati rezultate. UpotrebaXlash seruma jednom dnevno, navečer prije spavanja, svakako je potrebna da bi Vaše trepavice bile zavodljive.Kako brzo će biti vidljivi rezultati?


Prvi učinci rasta trepavica s Almea Xlash-om biti će vidljivi već nakon 3-4 tjedna redovne upotrebe. Vaše trepavice će oživjeti u potpunosti približno nakon tri mjeseca upotrebe.


Na što moram paziti prilikom nanošenja Xlasha?


Xlash se nanosi samo na gornje trepavice. Višekratno nanošenje Xlasha u jednom danu ne utječe na brži rast trepavica. Ne upotrebljavajte druge kistove osim onog koji je priložen. Čuvajte u hladnom i suhom prostoru.


Da li su učinci Xlasha trajni?


Nakon prekida redovne upotrebe Xlasha, trepavice će se polako vraćati (kroz 1-2 mjeseca) u normalno početno stanje. Ukoliko želite održavati postignuti rezultat, preporučujemo daljnju upotrebu Xlasha, jednom do dva puta tjedno.


Je li Xlash nadomjestak za maskaru?


Ne, Xlash nije nadomjestak za maskaru. Almea Xlash je prirodni preparat koji utječe na rast i obnovu (regeneraciju) trepavica. Maskara se upotrebljava kao dodatak Almea Xlashu.


Mogu li Xlash koristiti i ako imam umjetne produžetke trepavica?


Umjetne trepavice i umjetni produžeci trepavice oštećuju i prorjeđuju Vaše prirodne trepavice. Proizvod Xlash je odličan proizvod koji omogućava da Vaše trepavice ponovo postanu gušće, tamnije, duže i jače. Prema iskustvima korisnica koje su nanosile Xlash serum istovremeno s upotrebom umjetnih trepavica ili umjetnih produžetaka trepavica, istovremena se primjena ne isključuje. Njihove trepavice postale su gušće, duže i jače. Poslijepostignutih učinaka Xlash seruma više nisu imale potrebu za umjetnim trepavicama ili umjetnim produžecima trepavica, jer su njihove prirodne trepavice postale izvanredne. Savjetujemo Vam da se prije upotrebe Xlash seruma istovremeno s upotrebom umjetnih trepavica ili umjetnih produžetaka trepavica posavjetujete sa salonom gdje su vam izradili umjetne trepavice. Saloni koriste različito kvalitetna ljepila za umjetne trepavice koja u kombinaciji sXlash serumom mogu utjecati na postojanost umjetnih trepavica.


Je li Xlash testiran na životinjama?


Proizvod Xlash serum ni u jednom obliku niti na bilo koji način nije testiran na životinjama.


Koji je rok upotrebe proizvoda Xlash?


Rok trajanja proizvoda je 2 godine. Nakon otvaranja ambalaže je rok upotrebe 8 mjeseci.


Za koliko je vremena dovoljna jedna bočica?


Jedna bočica Xlash seruma sadrži 3ml aktivnih sastojaka što je dovoljno za najmanje 90 nanošenja, dakle 3-4 mjesečnu upotrebu.


Serum Xlash Vaše trepavice produžuje, potamni, čini gušćima i jača. Vaše trepavice će postati vlažnije i izdašnijeopskrbljene hranjivim tvarima. Nanošenje seruma uzet će Vam samo nekoliko sekundi dnevno, jer je primjena vrlo jednostavna. Poslije dva tjedna redovite primjene možete očekivati vidljive rezultate, koji će se uz daljnju redovituupotrebu još samo povećavati.

3,0 ml seruma dovoljno je za najmanje 90 nanošenja, dakle za 3-4 mjesečnu upotrebu.

Mišljenja

 • "Bok Xlash! Sve pet, sve super. Hm, ipak ne želim ispasti da sam još jedna od onih koji Vas samo hvale. Da li dobijete i neka negativna mišljenja ili iskustva? To sam se prvo pitala kada sam čitala ova samo pozitivna mišljenja koja imate objavljena na svojim stranicama. Mislim, pa da imam i ja online site na kojem prodajem neki proizvod sigurno bih samo stavljala pozitivna mišljenja drugih. Ali, ova mišljenja mogu biti i izmišljena, zar ne? Uglavnom, poslala sam Vam ovaj mail isključivo da provjerim da li ćete ga stvarno objaviti i da začepim usta svima kao što sam i ja bila prvi put kada sam čitala ova gore mišljenja. Ono, nisam vjerovala da su istinita. Bez obzira na mišljenja kupila sam Xlash jer me interesiralo, a i stranica Vam je stvarno super i opširna. Sada koristim Xlash već cca. 2 mjeseca i mogu reči da sam totalno oduševljena, ali stvarno cure. Ovaj proizvod je tako dobar da nećete vjerovati, bez pretjerivanja. Oduševiti ćete se jednostavno u trenu. Na mojim trepavicama se vidi ogromna razlika od prije i baš sam si lijepa ovakva. Hvala Xlash. Please, objavite ovo moje mišljenje na websiteu.”

  ANA, 21 godina
 • "Xlash je mrak, baš mi se sviđaju moje nove trepavice, nikada ga neću prestati koristiti! Lol"

  NIKOLINA, 19 godina
 • "Pozdrav. Xlash upotrebljavam već skoro godinu dana. Prije sam imala stvarno rijetke i kratke trepavice. Djelovanje sam primjetila prvi put nakon cca. 30 dana redovne upotrebe. Trepavice su mi postale gušće i malo se podebljale. Nakon 3 mjeseca sam stvarno primjetila razliku i sada je osječaj stvarno prekrasan kada se pogledam u ogledalu. Nekako se osječam lijepše, a i muž to primjećuje."

  JASEMINA, 46 godina
 • "Xlash sam prvo ja počela koristiti, a sada ga koriste sve moje frendice i dva moja frenda. Nice proizvod iz Švedske. Sviđa mi se što su svi sastojci prirodni i sviđa mi se da je iz Švedske. "

  NIKA, 25 godina
 • "Prije nego sam počela koristiti Xlash pred ljude nisam mogla izači nenašminkana, a posebno ne bez maskare. Od kada redovito koristim Xlash to se promjenilo. Moje trepavice uz pomoć Xlasha sada su vrlo guste i duge, a ja sam nakako ponosna na njih. Želim samo reči drugim curama da Xlash uopće nije neki problem koristiti, čak štoviše, vrlo je jednostavno i ne traži puno vremena i sada ga već automatski bez razmišljanja nanosim prije spavanja. Lijep pozdrav."

  LANA, 28 godina
 • "Iskreno, taj put kada sam prvi put kupila Xlash nisam uopće tražila Xlash već sam prije toga čula za Latisse i htjela sam ga naručiti. Naišla sam na Vašu stranicu koja me odmah okupirala. Kupili ste me odmah čim sam vidjela da je proizvod od švedske firme Almea. Muž i ja smo radili nekoliko godina u Švedskoj i imali smo i prije prilike koristiti prirodne proizvode od Almeje tako da nisam puno razmišljala jer ako moram birati između prirodnog proizvoda i kemije, a oboje imaju isti učinak onda uvijek biram prirodno. Baš mi je drago da sada Almeine proizvode mogu kupiti u Hrvatskoj."

  SAMIRA, 39 godina
 • "Xlash sam dobila od prijateljica za rođendan. Trepavice su mi izrazito bitne i volim kad mi pojačavaju dojam očiju. Xlash je stvarno super i preporučujem ga svim ženama da ga koriste kako bi naglasile ljepotu svojih trepavica i kako bi dobile na volumenu i duljini trepavica. Xlash je odličan proizvod."

  JASMINA, 35 godina
 • "Pišem Vam jer smo ja i moja najbolja frendica napravile eksperiment sa Xlashom i Neulashom te Vam želim reći da sam ja pobjedila sa Xlashom. Ona je kupila Neulash, a ja sam kupila Vaš Xlash i počele smo ih koristiti isti dan i ful se vidi razlika. Mislim nije neka ogromna razlika jer je i Neulash djelotvoran ali kod mene se vidjela prije razlika i nekako su mi bile trepavice bujnije i tamnije. Evo samo to. Hvala."

  MARIJA, 21 godina